Nu är vi över 4000 medlemmar i Malmö

4000 medlemmar. Och lite till.

Ja, wow. Vi har fått närmare 400 nya medlemmar under 2014, det är 7 personer i veckan som går med i Sveriges största miljöförening, just här i Malmö. Bra beslut & galet skoj – till er säger vi varmt välkomna. Nu är vi alltså en bra bit över 4 000 medlemmar här i stan.

– Vi är förstås jätteglada att vi har medvind. Det är ett tydligt tecken på att allt fler vill engagera sig i de frågor som vi brinner för, få naturkänsla med utflykter till ekologiska bondgårdar, kampanjat för mer kärlek till bin och andra pollinatörer, och miljömärkta politiker, säger Jennifer Cronborn, vår ena ordförande.  

Under 2014 har vi även fyllt 40, men gjorde allt annat än lugnade ner oss – det är oerhört mycket på gång nu – stadsodling, naturpolare, föreläsningar och kemigrupper med sexleksaksfokus – och mycket annat för att ta vara på engagemanget som finns hos så många av er. 

Att vi fått så många nya medlemmar lokalt tror vi att framför allt beror på att vi har många engagerade personer här i Malmö, allt från fladdermusexperter till klimatfestivalarrangörer. För och inte glömma styrelsen på 11 personer som lägger sin fritid på att driva miljöfrågorna i Malmö framåt. Vi hoppas vi gör det på ett sätt som representerar många av er, våra medlemmar.  

Så. 4000 tack till alla er som hör av er till oss, kommer på våra evenemang, anordnar era egna. Bär din Naturskyddsföreningen-pin med stolthet, det gör vi!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.