Intressegrupper

Träffa andra som brinner för natur och miljö i någon av våra intressegrupper. Som medlem kan du hitta naturupplevelser för både stora och små, odla dina egna grönsaker eller kämpa mot kemikalier tillsammans med likasinnade.

Våra intressegrupper drivs självständigt av dess engagerade medlemmar som gör allt från att gå på utflykter tillsammans till att anordna filmvisningar, skördefester, workshops och arbeta med politisk påverkan.

Vad intresserar dig?

Vill du veta vilka kemikalier som finns i din vardag? Har du kanske lite kemikalieångest? Vill du bidra till förbättring?
Häng med Kemikaliegruppen >>

Vill du upptäcka Malmös natursköna närområden? Hitta flora och fauna på nära (eller längre) håll? Vill du hjälpa till att skydda den?
Häng med Naturgruppen >>

Är du intresserad av urban odling? Vill du påta i jorden och sätta tänderna i något smarrigt samodlat vid säsongens slut? Med eller utan gröna fingrar finns det plats att växa som stadsodlare!
Häng med Stadsodlingsgruppen >>

Hur många kan bo i ett träd? Vem visslar sådär vackert och hur långt hoppar en hare? Är du eller någon du känner mellan 2-12 år och vill upptäcka naturen på nära håll?
Häng med Natursnokarna >>

Psst! Om du saknar en grupp för just din hjärtefråga eller intresse kan du starta en själv! Kontakta oss med din idé så hjälper vi dig att komma igång och hitta andra intresserade.