Välkomna till Naturskyddsföreningen Malmös årsmöte! Den 18 mars sammanfattar vi verksamhetsåret som gått och väljer en ny styrelse för det kommande.

Anmälan är inget krav, men till dig som har föranmält dig med namn och medlemsnummer till malmo@naturskyddsforeningen.se senast den 11/3 serverar vi lättare eko-fika.
Plats: Studiefrämjandet Malmö (Ystadsgatan 53)
Tid: 18/3 kl. 14-16
Medlemmar, vilka har registrerat en e-mailadress till riksföreningen, får dagordningen skickad via nyhetsbrev senast två veckor innan årsmötet.
Motioner mailas till malmo@naturskyddsforeningen.se och ska vara styrelsen tillhanda senast 15 februari.

2 thoughts on “

1. Hej.
    Om det serveras kaffe, och dylikt, hoppas jag att det är veganskt eller att det finns ett veganskt alternativ.

Annette S Lorien

Alltså således:
    Anmäler mig till Årsmötet den 18:e mars, hållet på Ystadgatan 53, mellan kl. 14.00 – 16.00