Gå med i stadsplaneringsgruppen!

Vi letar nu efter personer som tillsammans med oss vill bidra till ett hållbarare Malmö! Vill du vara med i Naturskyddsföreningen Malmös stadsplaneringsgrupp?
När: 21 september kl.19:30, digitalt. Event hittar ni här:https://www.facebook.com/events/355460276279662?ref=newsfeed
Om ni inte har facebook och vill få länk till eventet så maila till stadsplaneringsgruppen.nsfm@gmail.com
Vilka är vi?
Stadsplaneringsgruppen arbetar med att skapa ett hållbart Malmö genom att granska och skriva yttranden på detaljplaner, översiktsplaner och utvecklingsprogram. Gruppens syfte är att bidra med en röst för ett ekologiskt perspektiv och lyfta frågor om naturvärden i Malmös stadsutvecklingsarbete. Framöver vill vi gärna utveckla vårt arbete för att engagera allmänheten mer i stadsplaneringsfrågor!
Vem är du?
Du är varmt välkommen till denna grupp, oavsett dina tidigare kunskaper och erfarenheter. Gruppen består av personer med olika bakgrund och kunskapsnivåer, men med ett gemensamt intresse för stadsplaneringsfrågor och hållbarhet. Vi ses ca en gång i månaden, anpassar oss efter gruppens engagemang och bestämmer tillsammans vilka frågor vi tar oss an.
Så:
Gå med i stadsplaneringsgruppen, så kan vi tillsammans jobba för en grön, artrik och hållbar stad! Vi har uppstartsmöte den 21 september kl.18:30 på zoom, där du får höra mer om vad vi gör och får möjlighet att ställa frågor.
Vi ses!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.