6 april • EU-VAL & KLIMAT: Workshop på Rosengårdsbiblioteket

Vill du vara med och lära dig mer om EU-valet och klimatet? Då är detta eventet för dig! Vi bjuder in dig till en eftermiddag fylld med kunskap, engagemang och goda samtal på Rosengårdsbiblioteket i Malmö.

Våra workshoppar väcker intresse och engagemang hos deltagarna. Frågor som ”Varför är det viktigt att rösta i EU-valet?” och ”Vad är klimaträttvisa?” får sina svar.

Vi presenterar fakta om Klimatföändringar, om EU och valet och vilka orsakerna det finns till klimat-orättvisa. Kom med du också. Tillsammans lär vi oss mer för att kunna göra skillnad.

Rosengårdsbiblioteket i Malmö
Lördag 6 april 2024 • 12:30-14:30

Detta händer:

  • 🧠 Quiz om EU-valet och klimatet: Testa dina kunskaper och utmana dina vänner i vårt interaktiva quiz! Lär dig mer om EU-valets betydelse och klimatfrågans roll inom EU.
  • 🎤 Kort föreläsning: Lyssna på en inspirerande och kort föreläsning om hur EU-valet påverkar vår miljö- och klimatpolitik.
    💬 Samtal: Under eftermiddagen delar vi med oss om våra tankar om EU-valet och klimatet. Målet är att inspirera och informera för att öka engagemanget och kunskapen.
  • ☕ Fika: Vi bjuder på en lättare fikapaus där du kan mingla med andra deltagare och fortsätta samtalen.

HITTA EVENTET PÅ
FACEBOOK

Var med och sprid våra arrangemang.
Följ oss på sociala medier – gilla och dela!
Här hittar du affischen till workshoppen
på Rosengårdsbiblioteket (PDF) >>

Detta är ett samarbete med
Studiefrämjandet Skåne-Blekinge och Klimataktion Skåne

Varmt välkommen!

Naturskyddsförening Malmö kraftsamlar tillsammans med andra klimat- och miljöorganisationer inför årets val till EU. Fokus ligger på klimat och rättvisa. Under tiden fram till valet pågår studiecirklar och olika arrangemang för att väcka intresse och engagemang.

Häng med du också. Anmäl ditt intresse till malmo@naturskyddsforeningen.se