FÖRLÄNGD DEADLINE TILL 19/2! Vi vill synas bättre på de stränder, gräsmattor, gator och torg där kretsen verkar och kommer därför att ta fram en t-shirt för volontärer.

Nu vill vi ha era förslag på hur en sådan t-shirt kan se ut och i gengäld har ni chans att vinna inte bara er egen t-shirt utan också Omtänk, årets bok från Naturskyddsföreningen, samt en ekologisk matkasse.

Skicka din färdiga illustration eller en beskrivning av din idé till malmo@naturskyddsföreningen senast 19 februari för att delta. De bästa förslagen publiceras på Facebook där våra följare får rösta fram det vinnande bidraget. Flest gilla-markeringar blir tryckt!

Självklart är tilltänkta t-shirts gjorda av ekologisk bomull tryckta med ftalatfria färger.

Tryckspecifikationer i korthet: För dig som skickar in en färdig illustration, tänk på att den får mäta max 28×39 cm och ska ha hög upplösning (300 dpi). Naturskyddsföreningen Malmös logotyp behöver inte vara med i illustrationen då denna trycks på ryggen. Kontakta oss vid frågor.