Kommande events 2023

LÖRDAG 28 JANUARI 2023 KL. 11:00–13:00

Fröquiz, världens längsta blomsteräng, fika & engagera dig i styrelsen

Vill du bidra till en rikare natur i Malmö-Lund-området, och/eller göra en insats för föreningens ekonomi? Vi vill berätta om några möjligheter som finns att engagera sig med oss.
Välkommen på engagemangsträff med Naturskyddsföreningen Malmö!
Naturskyddsföreningen Malmö vill bidra till att skapa världens längsta blomsteräng – totalt 1000 km blomsteräng i hela Sverige. Malmö-baserade Viktor och Lisa berättar om projektet som går ut på att öka den biologiska mångfalden i artfattiga vägkanter.
Kom och var med på årets kanske allra fetaste FRÖQUIZ! Och så tar vi en titt på föreningens odling som vi har på STPLNs tak.
Projektet kommer utföras under ca 1,5 års tid, med start nu i vår och är en del av det nationella projektet. Läs mer på https://www.naturskyddsforeningen.se/…/naturskyddsfore…/
SCHEMA/HÅLLPUNKTER
11.00 Välkommen – hur kan man engagera sig i föreningen?
11.10 Hur föreningen i Malmö styrs och vad vi behöver hjälp med + Fröquiz
11.20 Viktor och Lisa berättar om Världens längsta blomsteräng
12.30 Resultat Fröquiz
Till dig som var på vår engagemangsträff 28 nov, så är du varmt välkommen även på denna träff som har lite mer riktat fokus just mot blomsteräng och styrelsearbete.

STYRELSEARBETE

I mars är det årsstämma och vi söker excel-kunniga, dig som tycker det är kul att ha kontakt med medlemmar, dig som kan tänka dig ett delat ordförandeskap eller dig som vill engagera dig för hållbart stadsbyggande eller liknande, i en styrelseroll. Att vara med i styrelsen innebär ofta en meriterande upplevelse som både är lärorikt sig och en möjlighet att vara med och påverka vad föreningen gör och hur vi använder våra pengar lokalt.

FIKA
Vi bjuder på veg mackbuffé, kaffe och te på plats.
TIDER
Du får gärna komma och gå lite när du vill, men det är några fasta punkter i schemat.
Behöver jag vara medlem?
Evenemanget är kostnadsfritt och öppet för alla, du behöver inte vara medlem i Naturskyddsföreningen. Vi ses på STPLN i Västra hamnen!

Varmt välkommen! Var snäll och anmäl dig till malmo@naturskyddsforeningen.se senast 25 jan.

Visa mindre