Ägodela: Låna vår lådcykel

Ska du transportera möbler, säckar med jord, stora plantor eller något annat som inte går på en vanlig cykel?

Som medlem i Naturskyddsföreningen (det behöver inte vara i Malmö-kretsen) får du låna vår sjuväxlade lådcykel! Gör som vi och sköt dina tunga transporter på cykel! Vi har använt den för att transportera återvunnet material till Sysavs återvinning, köra 50 liters jordsäckar, frakta äppelmust och mycket mer. Cykeln är inte el-assisterad utan går helt på mänsklig kraft.

Du lånar cykeln helt gratis, men det krävs att du har en egen hemförsäkring, är över 18 år och är medlem i Naturskyddsföreningen. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig. Ha gärna god framförhållning (minst två veckor).

Fakta om cykeln

• Cargobike Classic, 7-växlad utan el-assist (inbyggt träningspass!)
  • Lådans yttermått L 91,5 x H 61,5 x B 49,5 cm (skivorna är ca 10mm tjocka och går att ta av med skruvmejsel + skiftnyckel)
  • Lånas med eller utan vimplar 🙂
  • Kapell till lådan finns för färd i regn
  • Skall alltid låsas med medföljande blocklås och kätting